Шукати
Категорії
    Меню Закрити
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00

    Вок-сковорідки IKEA

    Що таке вок? Вок найпростіше порівняти з глибокою напівкруглою сковорідкою у формі миски. Така форма гарантує смаження при високій температурі з мінімальним використанням жиру. Сковорода вок потрапила до Європи з Китаю, тому вона не могла не з'явитися в асортименті Ikea. Якщо ви любите смажену пасту з овочами або тушковану яловичину з рисом, то вона просто необхідна вам.

    Сортувати по

    Вок-сковорідки для швидкого та здорового приготування

    Категорія вок-сковорідки - це правильний вибір для стір-фраю, обсмажування, тушкування та приготування азійських страв вдома. Завдяки високим бортам і формі чаші вок дозволяє готувати на сильному вогні, зберігаючи соковитість та текстуру продуктів, а також зменшувати кількість олії.

    Як обрати вок-сковорідку

    • Матеріал: чавун - максимально рівномірний нагрів і природний антипригарний шар; вуглецева або нержавіюча сталь - швидка реакція на зміну температури; алюміній з антипригарним покриттям - легкість і простота догляду.
    • Діаметр і глибина: 28–36 см - універсально для сім’ї та приготування порцій без «забирання» жару.
    • Дно та сумісність: плоске дно забезпечує стабільність на електро- та індукційних плитах; для індукції потрібне магнітне дно.
    • Ручки: зручна довга ручка та допоміжна вушка роблять перевертання і подачу безпечними.
    • Кришка і решітка: кришка допоможе тушкувати та томити, а решітка - підсмажувати і відводити надлишок жиру.

    Що готують у воку

    Стір-фрай із овочами та м’ясом, локшина удон або рисова, рис та плов, морепродукти, карі, бао-начинки, смажені пельмені гьоза тощо. Висока температура і постійний рух продуктів забезпечують хрустку скоринку та ніжну серединку.

    Догляд і поради

    • Розігрівайте вок поступово, додавайте олію, інгредієнти - партіями, щоб зберегти високу температуру.
    • Чавун і вуглецеву сталь після миття добре висушуйте та змащуйте тонким шаром олії для захисту.
    • Використовуйте лопатки з дерева або силікону, щоб берегти покриття.

    Чому варто купити вок у Home-Club

    • Підбір моделей для всіх типів плит, включно з індукцією, перевірена якість і вигідні ціни.
    • Швидка доставка по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Вінниця, Полтава, Чернігів, Черкаси, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Луцьк, Ужгород, Суми, Житомир, Миколаїв, Херсон, Кривий Ріг, Бровари, Біла Церква та інші міста.
    • Можливість організувати кухонний простір: доповніть покупку практичними навісними полицями для зберігання спецій, соусів і аксесуарів біля плити.

    Готові до нових смаків і технік? Завітайте на Home-Club і переходьте до розділу вок-сковорідок, щоб обрати модель під свою плиту, стиль приготування та бюджет. Готуйте швидше, корисніше й смачніше щодня!