Дуже велике дякую Home Club за роботу та за постійний. зворотній зв'язок . Не дивлячись на те,що на польському кордоні були зрозумілі на той час затримки,все моє замовлення я отримала без жодних хвилювань!!!
Добрий день! Отримала замовлення! Дякую! Доставка швидка, упаковка СУПЕР! Магазин супер! Українці- це супер люди, яки роблять все, щоб Перемога наближалась! Разом до Перемоги! Магазину - бізнесу! Україні - МИРУ!
Дякую магазину за швидку обробку і доставку посилочки. Хвилювалась за скляну форму, але все було арно упаковано. Обовʼязково ще буду замовляти у Вас! Гарних Вам продажів
Чудовий магазин з якісними та доступними товарами, швидка доставка, великий асортимент та адекватні ціни. Привітні та компетентні менеджери, швидко надають зворотній зв'язок Приємно мати справу . Рекомендую!
Я отримав посилку і дуже задоволений! Продукт був добре упакований, доставка була швидкою і безпроблемною. Я отримав саме те, що замовив, і якість товару виявилася навіть кращою, ніж я очікував. Рекомендую!
Робота магазину і отримане замовлення - чудові. Якісна комунікація, швидка доставка, якісні товари, що повністю відповідають очікуванням і ще навіть трішечки кращі. 10 з 10. Рекомендую сервіс, замовлятиму ще і невдовзі :)
Доброго ранку.Дуже задоволена,що є можливість замовити товари бренду Ikea за доступними цінами.За це вдячність Home club,і за їх працю і сервіс. Товар прийшов швидко,замовляли (туалетне сидіння для дітей ikea tossig та сходинку)для малюка і хотілося гарної якості-що і отримали ,завдяки вашому магазину. Гарних вам продаж та вдячних покупців
Можливо не повезло іменно мені, що нова пошта не приймає відправку другий день і невідомо коли прийме, но це жахливо. При оформленні замовлення, писало отримання мною товару 17.08. Сьогодні 20.08 і він ще не відправлений. Коли дзвониш кожен день і просиш, бо терміново, у відповідь "нічого не можемо зробити". Повна не клієнтоорієнтованість. За цей час замовила інший товар у конкурентів, давно вже стоїть у квартирі. Тут просто 2 неділі втрачено. Не рекомендую і ніколи звертатися не буду.
Можливо не повезло іменно мені, що нова пошта не приймає відправку другий день і невідомо коли прийме, но це жахливо. При оформленні замовлення, писало отримання мною товару 17.08. Сьогодні 20.08 і він ще не відправлений. Коли дзвониш кожен день і просиш, бо терміново, у відповідь "нічого не можемо зробити". Повна не клієнтоорієнтованість. За цей час замовила інший товар у конкурентів, давно вже стоїть у квартирі. Тут просто 2 неділі втрачено. Не рекомендую і ніколи звертатися не буду.
доброго дня, Олена! в цій ситуації, на жаль, не йдеться про клієнтоорієнтованість з нашої сторони, бо ми справді нічого зробити не можемо. на відділенні НП катастрофічно бракує працівників - ковід та відпустки - тому вони приймають наші відправлення дуже дозовано. нам дуже шкода.
Можливо не повезло іменно мені, що нова пошта не приймає відправку другий день і невідомо коли прийме, но це жахливо. При оформленні замовлення, писало отримання мною товару 17.08. Сьогодні 20.08 і він ще не відправлений. Коли дзвониш кожен день і просиш, бо терміново, у відповідь "нічого не можемо зробити". Повна не клієнтоорієнтованість. За цей час замовила інший товар у конкурентів, давно вже стоїть у квартирі. Тут просто 2 неділі втрачено. Не рекомендую і ніколи звертатися не буду. доброго дня, Олена! в цій ситуації, на жаль, не йдеться про клієнтоорієнтованість з нашої сторони, бо ми справді нічого зробити не можемо. на відділенні НП катастрофічно бракує працівників - ковід та відпустки - тому вони приймають наші відправлення дуже дозовано. нам дуже шкода.
Моє замовлення оформлено 4.08. можна якось першочергово відправити ті, які оформлені перші. З новою поштою я зв'язувалась. Моє замовлення досі до них не доїхало.