Поиск
Категории
    Меню Закрыть
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00
    19 авг. 2025

Відгуки про роботу магазину, страница 82

6 месяцев тому
    Доброго дня! Замовляю вже не вперше і зазвичай задоволена і якістю товарів і доставкою. Але цього разу була розчарована, бо:
    1. Мій номер телефону було вказано не правильно (просто замість номеру телефону всі нулі), через що я не отримала сповіщення про доставку замовлення на НП
    2. Велике питання до пакування замовлення. Чому кухонні рушники спаковані ось так? Було враження, що їх хтось повернув, ці рушники згребли в жменю і обмотали плівкою. Дуже не приємно
    Зображення
    6 месяцев тому
    Наталія wrote:
    Доброго дня! Замовляю вже не вперше і зазвичай задоволена і якістю товарів і доставкою. Але цього разу була розчарована, бо:
    1. Мій номер телефону було вказано не правильно (просто замість номеру телефону всі нулі), через що я не отримала сповіщення про доставку замовлення на НП
    2. Велике питання до пакування замовлення. Чому кухонні рушники спаковані ось так? Було враження, що їх хтось повернув, ці рушники згребли в жменю і обмотали плівкою. Дуже не приємно
    Зображення

доброго дня, Наталія!
    1. замість номера телефону було вказано нулі, оскільки ви при оформленні замовлення вписали пробіл в полі "номер телефону". так, ваш номер є в вашому профілі, але відправка відбувається автоматично відповідно до даних з замовлення.
    2. щодо пакування - приносимо наші вибачення, ви праві, що рушники треба було не згребти в жменю, а скласти перед замотуванням в стрейч.
    6 месяцев тому
    Доброго дня. Користуюсь послугами не перший раз. Задоволена обслуговуванням, пакуванням та доставкою. Дякую. Буду ще користуватися.
    6 месяцев тому
    Вітаю..навіть не знаю кому дякувати за туєву кипу паперу у посилці, мабуть ви знаєте,що в мене дров'яний котел..Хотілося б,щоб ті,хто збирає посилки були більш креативні та винахідливі і розуміли,що перевізники деруть з нас гроші за об'єми посилок,а за ці гроші ми могли щось купити у вас..В моїй посилці був контейнер і маленька коробочка,яка з легкістю вмістилася б у ту велику ємність,але...коробочку спакували поруч і напхали кипу паперу,щоб вона не гуляла у дорозі.Бачу багато нарікань на роботу магазину,в зв'яку з тим питання: ви зацікавлені в нас,як покупцях? НЕ дякую.
    6 месяцев тому
    Вкрай незадовільна робота по оформленню доставки товару!

Далеко підете хлопці, але не в Європу. Вам до Європи як до Києва рачки!

Доставка оформлена не за адресою вказаною покупцем.

Магазин переклав на покупця відповідальність за якість товару і його доставку.

Чудово!

Магазин умиває руки і менеджери розказують, що я повинна сама знімати обрешітку і відповідати за якість товару.
    5 месяцев тому
    Юрій wrote:
    Вітаю..навіть не знаю кому дякувати за туєву кипу паперу у посилці, мабуть ви знаєте,що в мене дров'яний котел..Хотілося б,щоб ті,хто збирає посилки були більш креативні та винахідливі і розуміли,що перевізники деруть з нас гроші за об'єми посилок,а за ці гроші ми могли щось купити у вас..В моїй посилці був контейнер і маленька коробочка,яка з легкістю вмістилася б у ту велику ємність,але...коробочку спакували поруч і напхали кипу паперу,щоб вона не гуляла у дорозі.Бачу багато нарікань на роботу магазину,в зв'яку з тим питання: ви зацікавлені в нас,як покупцях? НЕ дякую.

доброго дня, Юрій!
    у НП є тариф до 10 кг, а наступний 10-30 кг.
    фактична вага товарів в цій посилці 13 кг, об'ємна вага також в межах 30 кг, тобто менша кількість паперу ніяк би не вплинула на вартість послуг НП, але ця кількість паперу забезпечила цілісність товарів.
    і так, ми зацікавлені в покупцях, саме тому ми робимо все можливе, щоб товари доїжджали цілими і при цьому вартість доставки була не великою
    5 месяцев тому
    oksana wrote:
    Вкрай незадовільна робота по оформленню доставки товару!

Далеко підете хлопці, але не в Європу. Вам до Європи як до Києва рачки!

Доставка оформлена не за адресою вказаною покупцем.

Магазин переклав на покупця відповідальність за якість товару і його доставку.

Чудово!

Магазин умиває руки і менеджери розказують, що я повинна сама знімати обрешітку і відповідати за якість товару.

доброго дня, Оксана!
    ми не перекладаємо на покупця відповідальність за якість товару і його доставку. відповідальність за якість товару несемо ми, а відповідальність за доставку та цілісність товару під час доставки несе компанія перевізник.
    до обов'язків покупця входить тільки перевірити цілісність товару під час отримання і за наявності пошкоджень оформити відповідний акт.

щодо обрешетування: за правилами компаній перевізників (і САТу і НП) вони знімають обрешетування лише на відділенні, при доставці на адресу жоден перевізник НЕ здійснює знімання обрешетування. це правила перевізників, а не наші, і ми жодним чином не впливаємо на них, але цілком розуміємо чому вони такі.
    5 месяцев тому
    Добрый день! Заказ оперативно собран и отправлен.Покупка довольна ,Благодарю за работу!
    5 месяцев тому
    Перший раз замовляла всякі дрібниці для кухні, дуже задоволена роботою магазину, швидко відправлено, гарно запаковано, товар гарний, відповідає опису!
    5 месяцев тому
    Хороший магазин, великий вибір товарів . Приємний персонал  швидко зв'язуються і вчасно відправляють замовлене  гарно упаковують. Приємні ціни, часто бувають акувцні знижки. Рекомендую
    4 месяца тому
    Все просто чудово, зробив замовлення в п'ятницю до 12:00 і відправили в той же день, і вже в суботу замовлення було в мене.
    Товар запакований якісно, буду замовляти ще і рекомендувати знайомим.
    2 месяца тому
    Дуже задоволені співпрацею з магазином! Обслуговування на високому рівні, все оперативно та якісно. Рекомендуємо!
    2 месяца тому
    Дякую. Відправили дуже швидко. Упаковано гарно. Якість суперова!!
    Бажаю процвітання вашій компанії
    2 месяца тому
    Нещодавно замовив у Home Club стіл та стілець – доставили за лічені дні, а якість просто відмінна. Спасибо за оперативність та дружній сервіс.
    2 месяца тому
    Замовляла шафу все прийшло в належній якості без проблем. Дякую.
    2 месяца тому
    Вітаю. Отримала своє замовлення з наявного у Львові.
    Все чітко й швидко.
    Упаковано добре, за що окрема подяка.
    Милі дрібниці вже впорядковують побут.
    Всім чистого неба.
    2 месяца тому
    Дуже дякую за прекрасну вазу і надійне пакування. Я залишилась задоволена!
    один месяц тому
    Доброго дня!
    Замовляли для офісу склянки, чашки та інше. Замовлення швидко опрацювали, постійно був звязок з менеджером. Але смак задоволення від роботи магазину зіпсувала компанія, яка доставляла вантаж. В мене була компанія SAT. 2 чоловіків привезли 4 великі важкі коробки і вигрузили їх на дорозі, тому що в них не було візка і один з вантажників сказав що в нього болить рука. Я не буду писати тут про те що я жінка чи те що коробки лежали на дорозі і те що доставку я сплатила повністю. Але наступного разу, будь ласка переконайтеся в надійності компаніі яка доставляє замовлення вашим клієнтам.
    один месяц тому
    Дуже хороший магазин, швидка доставка, ціни нормальні, задоволена
    4 дня тому
    Спасибо. К работе магазина претензий нет. Быстро, удобно, понятно. Рекомендую.