Поиск
Категории
    Меню Закрыть
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00
    19 авг. 2025

Відгуки про роботу магазину, страница 81

11 месяцев тому
    Дуже негативний досвід по роботі даної компанї. Замовив ліжко Malm з ламелями до дитини. Після того, як майстри склали ліжко виявилось, що ламелі абсолютно ніяк і ні до чого не кріпляться і як наслідок дуже сильно стукають об залізну рейку, відразу стало зрозуміло що спати на такому ліжку дитина не зможе, банально буде прокидатись!!Перетелефонував в компанію та запропонував повернути дані ламелі а взамін замовити інші, більш якісніші та дорожчі. Однак представник інтернет магазину, Володимир, відразу на відріз відмовився і від повернення товару і сказав що компанія товар назад не приймає ні з якої причини!!! Хоча ламелі у використанні не були і навіть не були ніяк не упаковані, законний термін на повернення в 14 днів теж не пройшло!! Однак навіть слухати про повернення не захотіли!! Тому майте на увазі, що якщо товар до вас прийде не належної якості, бракований або просто вам не підійде повернути ви його не зможете ніяк!! Більше замовляти будь що в такому магазині не буду, хоча замовляв вже не перший раз! Нікому не раджу щось тут замовляти!!
    11 месяцев тому
    Сергій wrote:
    Дуже негативний досвід по роботі даної компанї. Замовив ліжко Malm з ламелями до дитини. Після того, як майстри склали ліжко виявилось, що ламелі абсолютно ніяк і ні до чого не кріпляться і як наслідок дуже сильно стукають об залізну рейку, відразу стало зрозуміло що спати на такому ліжку дитина не зможе, банально буде прокидатись!!Перетелефонував в компанію та запропонував повернути дані ламелі а взамін замовити інші, більш якісніші та дорожчі. Однак представник інтернет магазину, Володимир, відразу на відріз відмовився і від повернення товару і сказав що компанія товар назад не приймає ні з якої причини!!! Хоча ламелі у використанні не були і навіть не були ніяк не упаковані, законний термін на повернення в 14 днів теж не пройшло!! Однак навіть слухати про повернення не захотіли!! Тому майте на увазі, що якщо товар до вас прийде не належної якості, бракований або просто вам не підійде повернути ви його не зможете ніяк!! Більше замовляти будь що в такому магазині не буду, хоча замовляв вже не перший раз! Нікому не раджу щось тут замовляти!!

доброго дня, Сергій!
    1. якщо приїжджає бракований товар чи товар неналежної якості, то ми його замінюємо без проблем або повертаємо кошти або робимо знижку (за домовленістю з клієнтом)
    2. щодо товарів належної якості, які за законом можна повернути протягом 14 днів - ми приймаємо такі товари, якщо вони не були у використанні (як і передбачено законом), але якщо товар розпаковано і спробувано, то це означає, що він вже був у використанні.
    11 месяцев тому
    Хотіла  окремо подякувати працівникам магазину за зворотній звʼязок у вирішенні всіх нюансів замовлення! Товар отримала швидко. Дякую за роботу!
    11 месяцев тому
    Купував тут декілька разів. Швидке та якісне обслуговування.
    11 месяцев тому
    Добрый день. Давно присматривалась к вашему магазину и вот сделала небольшую покупку. Цены отличные. Самые низкие. Доставка оперативная. С товарами Икеи я уже немного знакома,  поэтому в качестве не сомневалась.  Вернусь к вам ещё за покупками. Спасибо
    10 месяцев тому
    Добрий вечір. Замовила пательню IKEA . Замовлення обробили швидко, консультант передзвонив, підказав зручний для мене спосіб оплати. Пательня прийшла вчасно. Дякую!
    9 месяцев тому
    Придбали ІКЕА Настільна лампа FADO ФАДУ, доставка Новою поштою. Лампа пришла швидко і в робочому стані. Сподоболась, гарно виглядає, приємне, комфортне світло
    9 месяцев тому
    Не вперше роблю замовлення в IKEA. Якістю товарів задоволена. Швидка відправка. Тут більше питань до перевізника Міст експрес , який майже тиждень везе зі Львова ☹️😠
    9 месяцев тому
    Велика подяка працівникам за відмінну і оперативну роботу. Замовлення отримала дуже швидко. Менеджери дуже приємні. Дякую за професіоналізм.
    9 месяцев тому
    Все дуже добре,замовлення выслали відразу, все вже получила.Дякую за роботу і орієнтовність на клієнтів
    9 месяцев тому
    Дякую за чудову роботу. Все на високому рівні.
    8 месяцев тому
    Чудовий магазин, уважні менеджери, оперативна доставка( особливо, коли товари в наявності), персональне замовлення потрібно зачекати більше 2-х тижнів, про що власне і попереджають. Все чітко і зрозуміло. Буду користуватись і надалі послугами цього магазину і рекомендуватиму знайомим. Дякую🌸
    8 месяцев тому
    Спасибо за Ваш отзыв, буду знать о подводных камнях работы с магазином.
    8 месяцев тому
    Замовляли вперше, дуже гарний сервіс, дякую за консультацію. Швидка відправка та якісне пакування. Доїхало все ціле і неушкоджене.
    Дякую!
    8 месяцев тому
    Дуже хочеться подякувати вам за вашу роботу. Товар приходить оперативно, якість Ікеа це без зайвих слів, ікеамани зрозуміють мене)) Окремо хочу відзначити доставку - все дбайливо запаковано з максимальною турботою.  

Дякую. Ви молодці!
    8 месяцев тому
    Отличный интернет магазин! Качество товара, обслуживание клиентов - на высоком уровне, доставка - в обещанные сроки.
    7 месяцев тому
    Замовляв ІКЕА Комбінація шаф PAX ПАКС / FLISBERGET ФЛІСБЕРГЕТ, 595.006.80
    Доставку оформляв через SAT. Товар надійшов майже вчасно, повністю цілий без пошкоджень. Перше знайомство з HomeClub пройшло успішно, а тому планую і надалі користуватись послугами магазину та рекомендувати друзям.
    7 месяцев тому
    Замовляла скляні харчові контейнери. Замовлення опрацювали та швидко відправили. Доставка була новою поштою. Контейнери всі збережені, гарно упаковані. Дякую за приємну співпрацю.
    7 месяцев тому
    Багато років користуюся сервісом Home Club. Щодо доставки хочу зазначити, що з мого досвіду лише їхня рідна доставка злагоджено і вчасно працює. На жаль маю неприємний досвід доставки через Meest Пошта, довгий термін доставки і велика вартість, яку нема як зручно прорахувати на сайті Home Club (рахують від ваги і обʼєму кожного доданого предмета).
    6 месяцев тому
    Замовляла комод у Home Club і залишилась дуже задоволена! Якість чудова, все відповідає опису. Особливо хочу відзначити швидкість роботи – замовлення було відвантажене та відправлене вчасно. Дуже приємно мати справу з відповідальним продавцем. Рекомендую!