Дуже вдячна за вашу роботу, за уважність, швидкість і чіткість виконання! Користуюсь не в перший раз, буду продовжувати і рекомендувати. Щиро дякую!
30 янв. 2026
Відгуки про роботу магазину, страница 83
4 месяца тому
#5591Хочу сказать спасибо вашему магазину, мы подобрали для дома много отличных вещей. Одна из последних покупок была вешалка для одежды, в условиях ограниченного бюджета и пространства - прекрасное решение. Также подобрала подходящие стульчики у вас. Да и доставка порадовала, все было максимально оперативно и без проблем.
А на одной доске объявлений, я еще подобрала и декор, вазы, картины и т.д. Одна женщина вообще продавала картины собственные недорого, идеально вписались в наш интерьер.
А на одной доске объявлений, я еще подобрала и декор, вазы, картины и т.д. Одна женщина вообще продавала картины собственные недорого, идеально вписались в наш интерьер.
4 месяца тому
#5592Дякую магазину за роботу. В вашому асортименті завжди можна знайти щось цікаве і корисне Замовляю не вперше, задоволена і цінами, і якістю товару, і організацією доставки.
3 месяца тому
#5597Цього тижня зробила два замовлення. Обидва були відправлені миттєво, того ж дня. Наступного дня я вже отримувала їх на Новій Пошті. Дуже вдячна за це.
2 месяца тому
#5598Качество товара высокое. Быстрая отправка. Спасибо. Недостаток- отсутствует способ доставки через поштомат.
2 месяца тому
#5599Купівля в цьому магазині - це квиток в один кінець. Якщо вам не підходить товар, звісно, той, що передбачений законодавством для повернення, у вас його ні в якому разі не приймуть назад. Придбала покривало, мені не підійшов колір, через годину з моменту отримання від перевізника написала в магазин з проханням повернути товар. Відповідь: ні, треба було не розпаковувати. Як це? А якщо це одяг, взуття - їх не міряти? Упаковка залишилась цілою, всі етикетки на місці. Ні, пишуть, ми не зможемо довести, що товар не використовувався. Кому довести? Прийде товар, то й подивитесь: використовувався чи ні. Я ж не вимагала одразу повернути гроші. Ще такого дикунства не бачила.
2 месяца тому
#5600Лілія wrote:
доброго дня, Лилия!
ми приймаємо товар назад за умови дотримання вимог, передбачених законодавством України. у вашому випадку ці вимоги не було дотримано, тому ми відмовили вам у поверненні (і так зробив би будь який магазин).
а побачити колір покривала можна не розпатрошуючи його.
Купівля в цьому магазині - це квиток в один кінець. Якщо вам не підходить товар, звісно, той, що передбачений законодавством для повернення, у вас його ні в якому разі не приймуть назад. Придбала покривало, мені не підійшов колір, через годину з моменту отримання від перевізника написала в магазин з проханням повернути товар. Відповідь: ні, треба було не розпаковувати. Як це? А якщо це одяг, взуття - їх не міряти? Упаковка залишилась цілою, всі етикетки на місці. Ні, пишуть, ми не зможемо довести, що товар не використовувався. Кому довести? Прийде товар, то й подивитесь: використовувався чи ні. Я ж не вимагала одразу повернути гроші. Ще такого дикунства не бачила.
доброго дня, Лилия!
ми приймаємо товар назад за умови дотримання вимог, передбачених законодавством України. у вашому випадку ці вимоги не було дотримано, тому ми відмовили вам у поверненні (і так зробив би будь який магазин).
а побачити колір покривала можна не розпатрошуючи його.
2 месяца тому
#5604Вдячна за оперативну роботу. Мебельками задоволена, але, попри доставку нової пошти з опцією їх пакування, панель від стола взагалі не була замотана в пупирчату плівку, чи щось на кшталт того. Заводська плівка була вся подерта і навіть кур'єр сказав, що то чудо що сам стіл не подряпався. Знаючи правила магазину щодо повернень - відправляючи такі деталі НП, просіть додатково запакувати в плівку\пупирку - це ж і клієнту краще, і вас береже від ймовірного повернення((((
Мені пощастило що все ціле, тому задоволена в цілому. Думаю, що це не останнє моє замовлення
Мені пощастило що все ціле, тому задоволена в цілому. Думаю, що це не останнє моє замовлення
один месяц тому
#5606Чудова роботи магазину. Швидко доставили, товару у наявності великий асортимент. Ціни доступні. Все чого немає в наявності, довезуть. Давно користуюсь послугами магазину. Дуже рекомендую .
один месяц тому
#5611я теж була в магазині, і дуже рада придбати скляний посуд, бо і виглядає миловидно, і достатньо стильно. так як у мене тераса біля будинку, то приходять друзі помилуватися посудом. планую ще купити деякі речі з побутової техніки. мій чоловік теж обожнює цей магазин)
один месяц тому
#5614Спасибо слаженной работе команды Home Club. Оперативное принятие заказа и быстрая отправка. Рекомендую Home Club для покупки любимой продукции Ikea.
один месяц тому
#5615Понад 2 тижні чекала доставку оплаченого товару, щоб дізнатися, що їм "не вдалось його викупити" без пояснення причин. Оце так невдахи, викупити їм не вдається, хоча це їхня єдина робота - закуповувати товар.
Доставка оплачується окремо кур'єру без опції оплатити наперед на сайті. Це що, так складно серйозній компанії прийняти кошти від клієнта в зручний спосіб і розрахуватись із кур'єрами самостійно? Учора кур'єр кілька хвилин на морозі назбирував мені 80 грн решти монетами. Це дуже мило.
Повідомлення про умови огляду та інші деталі доставки прийшли мені на пошту наступного дня після доставки. У відповідь на зауваження відповідають хамськими фразами без "добрий день-до побачення" (не кажучи про "перепрошуємо").
Висновок - шарагина контора, яка не чула слово "сервіс", тільки "дайте бабло, а там як піде".
Доставка оплачується окремо кур'єру без опції оплатити наперед на сайті. Це що, так складно серйозній компанії прийняти кошти від клієнта в зручний спосіб і розрахуватись із кур'єрами самостійно? Учора кур'єр кілька хвилин на морозі назбирував мені 80 грн решти монетами. Це дуже мило.
Повідомлення про умови огляду та інші деталі доставки прийшли мені на пошту наступного дня після доставки. У відповідь на зауваження відповідають хамськими фразами без "добрий день-до побачення" (не кажучи про "перепрошуємо").
Висновок - шарагина контора, яка не чула слово "сервіс", тільки "дайте бабло, а там як піде".
3 недели тому
#5617Аня wrote:
доброго дня, Аня!
зараз такий період, що все всім треба, полякам також :) тому, на жаль, товари розкуповують і ми не все встигаємо викуповувати, хоча дуже хочемо і стараємось.
доставку можна оплатити наперед або і під час самої доставки за реквізитами - власне, ми намагаємось зробити співпрацю з нами максимально комфортною для наших клієнтів.
Понад 2 тижні чекала доставку оплаченого товару, щоб дізнатися, що їм "не вдалось його викупити" без пояснення причин. Оце так невдахи, викупити їм не вдається, хоча це їхня єдина робота - закуповувати товар.
доброго дня, Аня!
зараз такий період, що все всім треба, полякам також :) тому, на жаль, товари розкуповують і ми не все встигаємо викуповувати, хоча дуже хочемо і стараємось.
доставку можна оплатити наперед або і під час самої доставки за реквізитами - власне, ми намагаємось зробити співпрацю з нами максимально комфортною для наших клієнтів.