Поиск
Категории
    Меню Закрыть
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00
    16 дек. 2025

Відгуки про роботу магазину, страница 83

3 месяца тому
    Дуже вдячна за вашу роботу, за уважність, швидкість і чіткість виконання! Користуюсь не в перший раз, буду продовжувати і рекомендувати. Щиро дякую!
    3 месяца тому
    Дякую магазину за оперативну роботу. Замовлення відправлене в день оплати.
    3 месяца тому
    Хочу сказать спасибо вашему магазину, мы подобрали для дома много отличных вещей. Одна из последних покупок была вешалка для одежды, в условиях ограниченного бюджета и пространства - прекрасное решение. Также подобрала подходящие стульчики у вас. Да и доставка порадовала, все было максимально оперативно и без проблем.
    А на одной доске объявлений, я еще подобрала и декор, вазы, картины и т.д. Одна женщина вообще продавала картины собственные недорого, идеально вписались в наш интерьер.
    2 месяца тому
    Дякую магазину за роботу. В вашому асортименті завжди можна знайти щось цікаве і корисне  Замовляю не вперше, задоволена і цінами, і якістю товару, і організацією доставки.
    один месяц тому
    Цього тижня зробила два замовлення. Обидва були відправлені миттєво, того ж дня. Наступного дня я вже отримувала їх на Новій Пошті. Дуже вдячна за це.
    один месяц тому
    Качество товара высокое. Быстрая отправка. Спасибо. Недостаток- отсутствует способ доставки через поштомат.
    один месяц тому
    Купівля в цьому магазині - це квиток в один кінець. Якщо вам не підходить товар, звісно, той, що передбачений законодавством для повернення, у вас його ні в якому разі не приймуть назад. Придбала покривало, мені не підійшов колір, через годину з моменту отримання від перевізника написала в магазин з проханням повернути товар. Відповідь: ні, треба було не розпаковувати. Як це? А якщо це одяг, взуття - їх не міряти? Упаковка залишилась цілою, всі етикетки на місці. Ні, пишуть, ми не зможемо довести, що товар не використовувався. Кому довести? Прийде товар, то й подивитесь: використовувався чи ні. Я ж не вимагала одразу повернути гроші. Ще такого дикунства не бачила.
    один месяц тому
    Лілія wrote:
    Купівля в цьому магазині - це квиток в один кінець. Якщо вам не підходить товар, звісно, той, що передбачений законодавством для повернення, у вас його ні в якому разі не приймуть назад. Придбала покривало, мені не підійшов колір, через годину з моменту отримання від перевізника написала в магазин з проханням повернути товар. Відповідь: ні, треба було не розпаковувати. Як це? А якщо це одяг, взуття - їх не міряти? Упаковка залишилась цілою, всі етикетки на місці. Ні, пишуть, ми не зможемо довести, що товар не використовувався. Кому довести? Прийде товар, то й подивитесь: використовувався чи ні. Я ж не вимагала одразу повернути гроші. Ще такого дикунства не бачила.

доброго дня, Лилия!
    ми приймаємо товар назад за умови дотримання вимог, передбачених законодавством України. у вашому випадку ці вимоги не було дотримано, тому ми відмовили вам у поверненні (і так зробив би будь який магазин).
    а побачити колір покривала можна не розпатрошуючи його.
    один месяц тому
    Спасибо магазину за четкое и быстрое обслуживание. Товар замечательный.
    2 недели тому
    Вдячна за оперативну роботу. Мебельками задоволена, але, попри доставку нової пошти з опцією їх пакування, панель від стола взагалі не була замотана в пупирчату плівку, чи щось на кшталт того. Заводська плівка була вся подерта і навіть кур'єр сказав, що то чудо що сам стіл не подряпався. Знаючи правила магазину щодо повернень - відправляючи такі деталі НП, просіть додатково запакувати в плівку\пупирку - це ж і клієнту краще, і вас береже від ймовірного повернення((((

Мені пощастило що все ціле, тому задоволена в цілому. Думаю, що це не останнє моє замовлення
    одна неделя тому
    На жаль, отримала браковий товар
    6 дней тому
    Чудова роботи магазину. Швидко доставили, товару у наявності великий асортимент. Ціни доступні. Все чого немає в наявності, довезуть. Давно користуюсь послугами магазину. Дуже рекомендую .
    3 дня тому
    я теж була в магазині, і дуже рада придбати скляний посуд, бо і виглядає миловидно, і достатньо стильно. так як у мене тераса біля будинку, то приходять друзі помилуватися посудом. планую ще купити деякі речі з побутової техніки. мій чоловік теж обожнює цей магазин)