Поиск
Категории
    Меню Закрыть
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00
    17 июн. 2026

Відгуки про роботу магазину, страница 84

2 месяца тому
    Марта wrote:
    При замовленні товару по одній ціні власник міняє ціну і скасовує моє замовлення.Дуже не задоволена роботою магазину
    доброго дня, Марто!

нам шкода, що у вас виникла така ситуація, просимо наступного разу не затягувати з оплатою.
    у нас була акція, ціни на всі товари були знижені і лічильник завершення акції був на кожному товарі.
    і так, після завершення акції всі НЕОПЛАЧЕНІ замовлення були автоматично скасовані.
    (замовлення оформлене 30.03.2026 17:54:31, скасоване 31.03.2026 10:53:35)

Нічого я не затягувала оператор сказав що я маю 24 години щоб оплатити своє замовлення
    Замовлення було оформлено з ціною акції яке я мала право оплатити протягом 24 годин ,що ваш оператор сказав що немає жодної різниці чи я оплачу його в цей день чи на наступний, що акцію при не оплаті скасують і моє замовлення відмінять ніхто не попередив
    2 месяца тому
    Замовляю у магазині вже не перший раз. Крайнє замовлення отримав 06.04.25. Все організовано доволі добре. Пакування хороше, і у всіх зроблених замовленнях навіть крихкі товари доїжджали у цілісності і схоронності. Товари якісні і радують. Також позитивним моментом є знижка на доставку декількома службами.
    Не дуже радує встановлена надбавка для замовлень менше 700 грн., адже якщо сума менша, то потрібно буде сплачувати додаткові 50 грн. за обробку таких замовлень. Цього можна уникнути, якщо піднакопичити свої бажання або скооперуватись з кимось із знайомих, але якщо якусь річ хочеться швидше і вона дешевша, то надбавку доведеться сплачувати. Наче все одно покупцю платити за доставку і кожен окремий товар продається не за собівартістю, але умови такі. Було би краще, якби такої надбавки не було.
    2 месяца тому
    Марта wrote:
    При замовленні товару по одній ціні власник міняє ціну і скасовує моє замовлення.Дуже не задоволена роботою магазину
    доброго дня, Марто!

нам шкода, що у вас виникла така ситуація, просимо наступного разу не затягувати з оплатою.
    у нас була акція, ціни на всі товари були знижені і лічильник завершення акції був на кожному товарі.
    і так, після завершення акції всі НЕОПЛАЧЕНІ замовлення були автоматично скасовані.
    (замовлення оформлене 30.03.2026 17:54:31, скасоване 31.03.2026 10:53:35)

Нічого я не затягувала оператор сказав що я маю 24 години щоб оплатити своє замовлення
    Замовлення було оформлено з ціною акції яке я мала право оплатити протягом 24 годин ,що ваш оператор сказав що немає жодної різниці чи я оплачу його в цей день чи на наступний, що акцію при не оплаті скасують і моє замовлення відмінять ніхто не попередив

Дякую!
    Питання вирішене
    Замовлення отримала
    2 месяца тому
    Марта wrote:
    Дякую!
    Питання вирішене
    Замовлення отримала

доброго дня, Марто!
    дякуємо, що написали!
    і ще раз приносимо вибачення за те, що менеджер надав вам неправильну інформацію
    2 месяца тому
    Щира подяка за бездоганно виконане замовлення.
    Швидко, якісно, все гарно запаковано.
    Товар отлічної якості, відповідає фото на сайті.
    Дякую вашим працівникам!
    один месяц тому
    Хочу подякувати за якісне обслуговування!

Зіткнулися із заводським браком дверей до стелажа, але питання було вирішено швидко та без зайвих складнощів. Заміна товару була здійснена за рахунок продавця, без затримок.

Комунікація була чіткою та оперативною, весь процес пройшов легко та комфортно.

Дякую за відповідальний підхід до клієнтів!
    один месяц тому
    Доброго дня.
    Дуже дякую за відмінну роботу магазину та персоналу.

Замовляла карнизи.
    Оплата зручна, персонал дуже привітний. Відправка майже миттєва. Замовлення прийшло, навіть раніше, ніж очікували.

Дякую за чудовий сервіс та демократичні ціни.
    один месяц тому
    «Чудовий магазин! Покупкою дуже задоволена. Якість, сервіс та естетика — 10 з 10. Обов'язково повернуся за новими ідеями!»
    4 недели тому
    Замовлення оформили дуже швидко, відправили вчасно. Всі ціни актуальні, пакування якісне. Дякую, буду замовляти ще