Поиск
Категории
    Меню Закрыть
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00
    18 сент. 2026

Відгуки про роботу магазину, страница 84

5 месяцев тому
    Марта wrote:
    При замовленні товару по одній ціні власник міняє ціну і скасовує моє замовлення.Дуже не задоволена роботою магазину
    доброго дня, Марто!

нам шкода, що у вас виникла така ситуація, просимо наступного разу не затягувати з оплатою.
    у нас була акція, ціни на всі товари були знижені і лічильник завершення акції був на кожному товарі.
    і так, після завершення акції всі НЕОПЛАЧЕНІ замовлення були автоматично скасовані.
    (замовлення оформлене 30.03.2026 17:54:31, скасоване 31.03.2026 10:53:35)

Нічого я не затягувала оператор сказав що я маю 24 години щоб оплатити своє замовлення
    Замовлення було оформлено з ціною акції яке я мала право оплатити протягом 24 годин ,що ваш оператор сказав що немає жодної різниці чи я оплачу його в цей день чи на наступний, що акцію при не оплаті скасують і моє замовлення відмінять ніхто не попередив
    5 месяцев тому
    Замовляю у магазині вже не перший раз. Крайнє замовлення отримав 06.04.25. Все організовано доволі добре. Пакування хороше, і у всіх зроблених замовленнях навіть крихкі товари доїжджали у цілісності і схоронності. Товари якісні і радують. Також позитивним моментом є знижка на доставку декількома службами.
    Не дуже радує встановлена надбавка для замовлень менше 700 грн., адже якщо сума менша, то потрібно буде сплачувати додаткові 50 грн. за обробку таких замовлень. Цього можна уникнути, якщо піднакопичити свої бажання або скооперуватись з кимось із знайомих, але якщо якусь річ хочеться швидше і вона дешевша, то надбавку доведеться сплачувати. Наче все одно покупцю платити за доставку і кожен окремий товар продається не за собівартістю, але умови такі. Було би краще, якби такої надбавки не було.
    5 месяцев тому
    Марта wrote:
    При замовленні товару по одній ціні власник міняє ціну і скасовує моє замовлення.Дуже не задоволена роботою магазину
    доброго дня, Марто!

нам шкода, що у вас виникла така ситуація, просимо наступного разу не затягувати з оплатою.
    у нас була акція, ціни на всі товари були знижені і лічильник завершення акції був на кожному товарі.
    і так, після завершення акції всі НЕОПЛАЧЕНІ замовлення були автоматично скасовані.
    (замовлення оформлене 30.03.2026 17:54:31, скасоване 31.03.2026 10:53:35)

Нічого я не затягувала оператор сказав що я маю 24 години щоб оплатити своє замовлення
    Замовлення було оформлено з ціною акції яке я мала право оплатити протягом 24 годин ,що ваш оператор сказав що немає жодної різниці чи я оплачу його в цей день чи на наступний, що акцію при не оплаті скасують і моє замовлення відмінять ніхто не попередив

Дякую!
    Питання вирішене
    Замовлення отримала
    5 месяцев тому
    Марта wrote:
    Дякую!
    Питання вирішене
    Замовлення отримала

доброго дня, Марто!
    дякуємо, що написали!
    і ще раз приносимо вибачення за те, що менеджер надав вам неправильну інформацію
    5 месяцев тому
    Щира подяка за бездоганно виконане замовлення.
    Швидко, якісно, все гарно запаковано.
    Товар отлічної якості, відповідає фото на сайті.
    Дякую вашим працівникам!
    4 месяца тому
    Хочу подякувати за якісне обслуговування!

Зіткнулися із заводським браком дверей до стелажа, але питання було вирішено швидко та без зайвих складнощів. Заміна товару була здійснена за рахунок продавця, без затримок.

Комунікація була чіткою та оперативною, весь процес пройшов легко та комфортно.

Дякую за відповідальний підхід до клієнтів!
    4 месяца тому
    Доброго дня.
    Дуже дякую за відмінну роботу магазину та персоналу.

Замовляла карнизи.
    Оплата зручна, персонал дуже привітний. Відправка майже миттєва. Замовлення прийшло, навіть раніше, ніж очікували.

Дякую за чудовий сервіс та демократичні ціни.
    4 месяца тому
    «Чудовий магазин! Покупкою дуже задоволена. Якість, сервіс та естетика — 10 з 10. Обов'язково повернуся за новими ідеями!»
    4 месяца тому
    Замовлення оформили дуже швидко, відправили вчасно. Всі ціни актуальні, пакування якісне. Дякую, буду замовляти ще
    один месяц тому
    Дякую вам , мені подобається брати новинки , особливо все що для кухні ! І все цікаве і практичне , швидка відправка .🩷
    один месяц тому
    Дякую. В суботу замовила та оплатила, а в середу ввечері товар був отриман.
    один месяц тому
    Перш ніж замовляти в цьому магазині, добре подумайте. Три тижні тому замовили стіл за акційною ціною та внесли передоплату. Після закінчення обіцяного терміну нам повідомили, що такого товару нібито немає в наявності.

При цьому на сайті той самий стіл продовжує продаватися, але вже без знижки. Складається враження, що замовлення за акційною ціною просто не захотіли виконувати. Жодних спроб запропонувати рівноцінне рішення чи виконати взяті на себе зобов’язання магазин не зробив.

Дуже розчаровані таким ставленням до клієнтів. Не рекомендую цей магазин через ненадійність, невиконання домовленостей та сумнівне ставлення до акційних пропозицій. Будьте уважні, якщо вимагають передоплату.
    один месяц тому
    Світлана wrote:
    Перш ніж замовляти в цьому магазині, добре подумайте. Три тижні тому замовили стіл за акційною ціною та внесли передоплату. Після закінчення обіцяного терміну нам повідомили, що такого товару нібито немає в наявності.

При цьому на сайті той самий стіл продовжує продаватися, але вже без знижки. Складається враження, що замовлення за акційною ціною просто не захотіли виконувати. Жодних спроб запропонувати рівноцінне рішення чи виконати взяті на себе зобов’язання магазин не зробив.

Дуже розчаровані таким ставленням до клієнтів. Не рекомендую цей магазин через ненадійність, невиконання домовленостей та сумнівне ставлення до акційних пропозицій. Будьте уважні, якщо вимагають передоплату.

доброго дня, Світлано!
    Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від співпраці з нами.
    Хочемо пояснити ситуацію. На момент оформлення замовлення ми очікували поставку цього столу від постачальника, тому й прийняли замовлення. На жаль, ІКЕА не відвантажила нам цей стіл,  оскільки він знятий з продажу
    Запевняємо, що причина скасування замовлення жодним чином не пов'язана з акційною ціною. Якби товар був доступний до замовлення, ми б виконали свої зобов'язання за погодженою вартістю. На жаль, коли виробник остаточно знімає товар з продажу, ми не можемо вплинути на цю ситуацію.
    Зараз цей стіл відсутній у продажу і на польському сайті ІКЕА і, відповідно, на нашому сайті тако.

Перепрошуємо за завдані незручності та втрачений час. Ми розуміємо ваше розчарування і шкодуємо, що не змогли виконати ваше замовлення через обставини, які не залежали від нас.
    один месяц тому
    Замовляли вперше. Комод прийшов вчасно. Відповідає заявленим характеристикам. Складається швидко. Усе було в наявності. Дякуємо!
    один месяц тому
    До товару немає ніяких притензій, а от курʼєр в доставці SAT дуже не вихований.
    Довіз тільки до підʼїзду дзеркало, а на прохання занести просто розвернувся і пішов. Сказав легеньке занесете. Я вагітна і підіймати нічого не можна і як в таких ситуаціях бути? Бігати і шукати чоловіків по вулиці? Я готова навіть була доплатити, але він навіть слухати не захотів. Таким курʼєрам просто ганьба!!!!
    один месяц тому
    Магазин Home Club моє натхнення. Мій дім наповнений речами з нього. Друзі кажуть,що у мене дуже затишно.Все це завдяки Home Club. Бажаю йому подальшого розвитку.
    3 недели тому
    останнім часом магазин розчаровує.. якісні продукти прибираються і замінюються на якийсь непотріб.. звичайно непотріб теж хтось купує, але ж мій список обраного дуже порідшав..
    3 недели тому
    Юрій wrote:
    останнім часом магазин розчаровує.. якісні продукти прибираються і замінюються на якийсь непотріб.. звичайно непотріб теж хтось купує, але ж мій список обраного дуже порідшав..

Доброго дня, Юрію!

Ми справді значно розширили асортимент і зараз, окрім ІКЕА, пропонуємо товари інших торговельних марок - Chomik, Kontrasto, Forte, Mebel Elite та інших. Водночас товари ІКЕА, як і раніше, залишаються основою нашого асортименту.
    Щодо того, що ваш список обраного порідшав: це пов’язано насамперед зі щорічним оновленням асортименту самої ІКЕА. Частину товарів виробник знімає з продажу та поступово замінює новими моделями. На жаль, ми не можемо впливати на те, які саме товари ІКЕА залишає або прибирає з асортименту.
    Сподіваємося, що серед новинок ІКЕА та інших брендів ви все ж знайдете гідну заміну товарам, які вам подобалися.
    3 недели тому
    Магазин став працювати погано. Зробив замовлення на 3 позиції, приїхало 2 позиції. На питання в чаті, сказали, що повернемо кошти, тільки заповніть форму на повернення.
    Це як? По факту мого звернення є реакція, а попередити завчасно - навіщо. Авось пропадає.
    3 недели тому
    Андрій wrote:
    Магазин став працювати погано. Зробив замовлення на 3 позиції, приїхало 2 позиції. На питання в чаті, сказали, що повернемо кошти, тільки заповніть форму на повернення.
    Це як? По факту мого звернення є реакція, а попередити завчасно - навіщо. Авось пропадає.

доброго дня, Андрій!
    так, на жаль, не було однієї позиції з вашого замовлення, але про це ми надіслали вам лист на вказану вами електронну пошту
    Зображення
    https://gyazo.com/febbfd66048166fac06896d156dcd2a1