Шукати
Категорії
    Меню Закрити
    +38(096)148-12-00
    +38(067)373-35-45
    +38(067)774-82-53
    +38(067)379-56-37
    +38(050)375-63-60
    +38(066)479-49-67
    +38(063)019-54-90
    +38(063)469-93-21
    +38(044)247-72-89
    +38(096)148-12-00
    Пн.-Пт. з 9:00 до 18:30
    Сб.-Нд. з 11:00 до 16:00
    25 серп. 2025

Відгуки про роботу магазину, сторінка 44

5 років тому
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
    Товар оплатила на 100%. Кровать+матрас.
    Приехал поврежденный...  была упаковка только обрешётка. Товар не упаковывают! Приходит все рваное! Сделала отказ! Так как матрас во порван! Кроватка упаковка повреждена, но думаю там все ок. И началось ....
    Икеа «это ваш товар, занимайтесь сами с новой Почтой».  125 походов на новую почту.
    Неделя проходит ... и оказывается. Товар уже давно отправлен обратно Икеа клаб! И они его забрали.
    Я просила выслать мне оплаченный мною заказ! Ведь не по моей вине был поврежден товар. Через 1,5 недели , после кучи писем, посьб .. мне выслали. И он опять пришёл не упакован!!! При чем я же плачу за доставку!упаковка  Матраса была вся в дырках! Матрас детский, был грязный и пыльный !
    Но слава богу цел! Я не стала спорить и была уже рада такому варианту !
    Кстати в коробке из под кроватки, была дырка и от туда выпадали детали.... каки-то чудом все на месте.

Если честно, то я в шоке !
    Думаю, что они ЗАРАБАТЫВАЮТ так. Потому что новая почта компенсировала кроватку и матрас Икеа. Клаб.. А ведь кроватка была целой....

Не знаю) я у них точно заказывать больше не буду. Мы уже выбрали детскую и спальню... будем искать других ...
    5 років тому
    Полина wrote:
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
    Товар оплатила на 100%. Кровать+матрас.
    Приехал поврежденный...  была упаковка только обрешётка. Товар не упаковывают! Приходит все рваное! Сделала отказ! Так как матрас во порван! Кроватка упаковка повреждена, но думаю там все ок. И началось ....
    Икеа «это ваш товар, занимайтесь сами с новой Почтой».  125 походов на новую почту.
    Неделя проходит ... и оказывается. Товар уже давно отправлен обратно Икеа клаб! И они его забрали.
    Я просила выслать мне оплаченный мною заказ! Ведь не по моей вине был поврежден товар. Через 1,5 недели , после кучи писем, посьб .. мне выслали. И он опять пришёл не упакован!!! При чем я же плачу за доставку!упаковка  Матраса была вся в дырках! Матрас детский, был грязный и пыльный !
    Но слава богу цел! Я не стала спорить и была уже рада такому варианту !
    Кстати в коробке из под кроватки, была дырка и от туда выпадали детали.... каки-то чудом все на месте.

Если честно, то я в шоке !
    Думаю, что они ЗАРАБАТЫВАЮТ так. Потому что новая почта компенсировала кроватку и матрас Икеа. Клаб.. А ведь кроватка была целой....

Не знаю) я у них точно заказывать больше не буду. Мы уже выбрали детскую и спальню... будем искать других ...

здравствуйте, Полина!
    очень обидно читать такие отзывы после того, как мы сами разбирались с НП. и отправили вам замену до решения по претензии (не говоря уже о возврате денег).

относительно упаковки мы уже много раз писали, но напишем еще раз - нам не сложно дополнительно упаковать товар (и когда-то мы это делали). но были случаи, что НП отказывала в компенсации за повреждения, если товар был дополнительно нами упакован. мотивировали тем, что не видно в каком состоянии товар был передан им. поэтому мы перестали дополнительно доупаковывать товары. и с тех пор не было ни одного отказа в компенсации (при наличии Акта, составленого при получении)
    всего доброго вам!
    5 років тому
    Очень довольна работой этого магазина, ответы на сообщения всегда быстро и даже в выходные, доставка как и обещали произошла быстро и качественно. Товар упакован хорошо, без изъянов. Буду заказывать ещё, рекомендую!
    5 років тому
    Замовила стіл. Посилка прийшла надійно запакована в обрешітку і поліетилен. Після того як вскрили посилку, виявилося, що столешниця столу зсередини поцарапана і поліетилен пошкоджений, також наявна висверлена дірка посередині столешниці. Товар явно відправляли пошкодженим і навмисно зіпсованим.
    Чекаю на вибачення і заміну! Інакше не рекомендую звязуватися!
    5 років тому
    Светлана wrote:
    Замовила стіл. Посилка прийшла надійно запакована в обрешітку і поліетилен. Після того як вскрили посилку, виявилося, що столешниця столу зсередини поцарапана і поліетилен пошкоджений, також наявна висверлена дірка посередині столешниці. Товар явно відправляли пошкодженим і навмисно зіпсованим.
    Чекаю на вибачення і заміну! Інакше не рекомендую звязуватися!

доброго дня, Світлано!
    нам дуже шкода, що у вас виникла така неприємна ситуація:((
    ми НІКОЛИ НЕ відправляємо пошкоджені товари! це у нас жорстке правило, про яке знають всі працівники.
    інакше ми б не працювали успішно вже понад 7 років.

судячи з вашого опису, товар було пошкоджено працівниками НП під час виготовлення обрешетування (такі випадки, на жаль, трапляються). саме тому ми просимо перевіряти цілісність товару під час його отримання. та у випадку наявності пошкоджень складати акт з працівником ТК
    5 років тому
    Я не рекомендую замовляти товар в даному магазині, бо з Новою поштою я працюю більше 5 років і товари приходять добросовісно запаковані. В даному магазині замовляю вперше, товар прийшов запакований в обрешітку, столешниця стола додатково в коробку не запакована, проте посилка ззовні чиста і не пошкоджена. Коли вскрила посилку, то виявилося, що ВСЕРЕДИНІ посилка пошкоджена, лицьова сторона столешниці подерта і висверлена дірка. Чому продавець не запакував столешницю додатково в коробку? Чому в столешниці дірка від сверла, коли при виготовленні обрешітки використовуються лише цвяхи? Тому що продавець не переймається цілісністю доставки товару до покупця і точно НЕ ПЕРЕВІРИВ якість товару, який відправив або відправив ПОШКОДЖЕНИЙ товар. Якщо не хочете розбиратися довго і нудно, хто зіпсував товар, краще замовляйте товар у перевіреного продавця, який дбає про якість упаковки. Даний стіл за 800+250 грн доведеться викинути на смітник. Вибачень і пропозицій по відшкодуванню нажаль я поки не отримала. Проте чекаю.
    5 років тому
    Чекаю на відповідь, що робити з столом: викидати на смітник чи відправляти вам назад, доставка за ваші кошти. Може ще комусь відправите...
    5 років тому
    Первый раз делала заказ в этом магазине. ОЧЕНЬ довольна заказом! Персонал вежливый, работают оперативно. После оформления заказа, перезвонили в течение 20 минут. Товар соответствует описанию. Получила быстро. Всё качественно упаковано. Спасибо большое!!!
    5 років тому
    Светлана wrote:
    Я не рекомендую замовляти товар в даному магазині, бо з Новою поштою я працюю більше 5 років і товари приходять добросовісно запаковані. В даному магазині замовляю вперше, товар прийшов запакований в обрешітку, столешниця стола додатково в коробку не запакована, проте посилка ззовні чиста і не пошкоджена. Коли вскрила посилку, то виявилося, що ВСЕРЕДИНІ посилка пошкоджена, лицьова сторона столешниці подерта і висверлена дірка. Чому продавець не запакував столешницю додатково в коробку? Чому в столешниці дірка від сверла, коли при виготовленні обрешітки використовуються лише цвяхи? Тому що продавець не переймається цілісністю доставки товару до покупця і точно НЕ ПЕРЕВІРИВ якість товару, який відправив або відправив ПОШКОДЖЕНИЙ товар. Якщо не хочете розбиратися довго і нудно, хто зіпсував товар, краще замовляйте товар у перевіреного продавця, який дбає про якість упаковки. Даний стіл за 800+250 грн доведеться викинути на смітник. Вибачень і пропозицій по відшкодуванню нажаль я поки не отримала. Проте чекаю.

Доброго дня!
    Якщо ви 5 років працюєте з новою поштою, то маєте знати, що НП не приймає до відправки пошкоджені товари.
    А якщо за наполяганням клієнта приймає, то обов'язково є запис про це в накладній. В вашій накладній є запис, що стільниця з діркою?

Наступне - відповідальність за такі пошкодження накладають на обрешетувальників, тому після пошкодження стільниці обрешетувальник повернув її пошкодженим боком всередину. Якраз з розрахунком, що пощастить і клієнт не огляне товар і йому вдасться уникнути відповідальності.

В цій ситуації, оскільки відсутній акт, то вже нічого зробити неможливо.
    Нам дуже прикро, але на жаль, ми нічим не можемо допомогти.
    (За наявності акту, складеного при прийманні товару, всі розбірки з НП ми беремо на себе)
    5 років тому
    Замовляла стіл при 100% передплаті. Дуже жалкую. Продавець не пакує свої товари зовсім, відвозить на Нову Пошту, а далі, то вже клопіт покупця. Стіл прийшов в дерев'яній обрешітці, яку без спецінструменту вскрити, особливо дівчині, неможливо. Прийшлось прийняти так як є, бо в робочий час і сокири чи молотка із зубилом з собою не ношу. Ззовні наче все ок. На вихідних знайшла сусіда з сокирою і вскрили обрешітки, всередині зовнішня частина стола виявилася подертою і висверлена доволі велика дірка! Продавець відморозився, мовляв розбирайтесь з Новою Поштою. Я вже неодноразово замовляла меблі у інших продавців через Нову Пошту і вони принаймні дбають про упаковку товару, адже за неї плачу я. Тож замовляючи товар тут, подумайте 10 раз і запасайтеся спецінструментом, бо за відсутності у вашому дворі контейнера для будівельного сміття, доведеться обрешітки розпилювати і виносити частинами. А у моєму випадку, ще й доплачувати сусідові. Жодного вибачення чи компромісу від продавця, нажаль, не було. Лише фрази а-ля "сама винна".
    5 років тому
    Светлана wrote:
    Замовляла стіл при 100% передплаті. Дуже жалкую. Продавець не пакує свої товари зовсім, відвозить на Нову Пошту, а далі, то вже клопіт покупця. Стіл прийшов в дерев'яній обрешітці, яку без спецінструменту вскрити, особливо дівчині, неможливо. Прийшлось прийняти так як є, бо в робочий час і сокири чи молотка із зубилом з собою не ношу. Ззовні наче все ок. На вихідних знайшла сусіда з сокирою і вскрили обрешітки, всередині зовнішня частина стола виявилася подертою і висверлена доволі велика дірка! Продавець відморозився, мовляв розбирайтесь з Новою Поштою. Я вже неодноразово замовляла меблі у інших продавців через Нову Пошту і вони принаймні дбають про упаковку товару, адже за неї плачу я. Тож замовляючи товар тут, подумайте 10 раз і запасайтеся спецінструментом, бо за відсутності у вашому дворі контейнера для будівельного сміття, доведеться обрешітки розпилювати і виносити частинами. А у моєму випадку, ще й доплачувати сусідові. Жодного вибачення чи компромісу від продавця, нажаль, не було. Лише фрази а-ля "сама винна".

ще раз доброго дня, Світлано!
    ми вже купу разів пояснювали, чому додатково не пакуємо товари, але напишемо ще раз.
    раніше ми додатково пакували товари - в коробки, плівку і т.д., але через це були випадки, що НП відмовлялась відшкодовувати вартість пошкоджених товарів, аргументуючи тим, що ми вже відправили пошкоджене. тому було прийнято рішення не допаковувати товари додатково, а відпраляти в заводській упаковці (мова про меблі). після цього не було жодного випадку відмови у відшкодуванні (за умови наявності Акту, складеного під час отримання товару).
    і продавець не "відморожується", а бере на себе всі розборки з НП (чи іншою ТК) за умови наявності Акту (а назагал просить перевіряти цілісність при отриманні та надає детальну інструкцію як це робити).
    5 років тому
    Замовляла два рази, перший раз все чудово.
    В другому замовлені ризикнула і зробила повну передоплату, замовлений товар прийшов з браком:
    кришка відерця поцарапана чимось гострим, вона пластикова і це дуже видно. Побачила, коли вже відкрила коробку з товаром.

На мейл ніхто не відповідає :(
    5 років тому
    Вікторія wrote:
    Замовляла два рази, перший раз все чудово.
    В другому замовлені ризикнула і зробила повну передоплату, замовлений товар прийшов з браком:
    кришка відерця поцарапана чимось гострим, вона пластикова і це дуже видно. Побачила, коли вже відкрила коробку з товаром.

На мейл ніхто не відповідає :(

Доброго дня!

вибачте, не бачили ваш лист. зараз пошукаєм в спамі і відпишемо, як знайдем
    5 років тому
    На сайте у Вас информация о том, что до 1 октября доставка Мист Экспресс до 10 кг стоит 30 грн, вес доски на сайте 5.7 кг. Почему курьерская служба требует 62 грн. за доставку?
    5 років тому
    Юлия wrote:
    На сайте у Вас информация о том, что до 1 октября доставка Мист Экспресс до 10 кг стоит 30 грн, вес доски на сайте 5.7 кг. Почему курьерская служба требует 62 грн. за доставку?

здравствуйте, Юлия!
    объемный вес вашего заказа 14 кг, поэтому он не попадает под акционные условия доставки, к сожалению
    5 років тому
    Замовляли вперше, все дуже сподобалося. Нова Пошта видавала наш товар в обрештуванні, що вберегло його від пошкодження. Продавець IKEA-CLUB після замовлення надіслав інструкцію з прийняття товару на НП. Проблем з перевіркою товару на НП не було, просто попросили менеджера НП зняти обрештування, він зробив це без жодних проблем.
    5 років тому
    Добрый день. Заказывала журнальный столик и торшер. Все целое, упаковано надежно. Доставили в указанные сроки. Торшер устойчивый, большой подвижный плафон. Столик собирала без мужской помощи, легко и непринужденно. Наслаждаемся уютом :). Спасибо ИКЕА! Собираю новый заказ.
    5 років тому
    Спасибо Вам за профессионализм. Работой магазина довольна. Икея рулит!  Все доставлено в лучшем виде и вовремя. Удачи Вам и процветания! 100% буду и далее делать заказы у Вас.
    5 років тому
    Не первый раз заказываю в этом магазине, очень нравится качество и сервис данного магазина. Вы супер!!!
    5 років тому
    Добрый день. Заказывала в начале сентября накладку на унитаз и подножку (можно и как стульчик использовать) для детей. Были волнения оп поводу качества, доставки и вообще не обманут ли.  Товар привезли в оговоренный срок и надлежащего качества. Мой опыт сотрудничества - позитивный.