Галина wrote:Такої неповаги я ще ніколи у своєму житті не бачила! Було зроблено замовлення, здійснена оплата та обговорено час та місце доставки. Доставки не було, контакту добитись неможливо. Ніхто не повідомив про перенесення або відміну, натомість я чекала пів дня з найнятими вантажниками. Я оплатила замовлення та сума велика, зовсім нет хочеться втрачати ці 23000 грн. Це просто хамство так поводитися з клієнтами! Нічого подібного ще ніколи не зустрічала, а тут європейська компанія так підводить. Радили магазин багато знайомих, але я дуже розчарована. Я матір чотирьох дітей, для мене це велика сума та час втрачений беззмістовно. Я прошу негайного вирішення цієї проблеми! Таке ставлення взагалі у суспільстві недопустиме. На даний момент мене переповнює тривога та обурення, прошу прийняти певні міри та виправити це становище, як можна швидше! Ось номер мого замовлення SO068511.
доброго дня, Галино!
нам дуже шкода, що офіційна ІКЕА в Україні вас так підвела
(так, ми з'ясували вже в ФБ, що замовлення було оформлене саме на офіційному сайті ІКЕА в Україні) - звертаємо вашу увагу, що ви звертаєтесь не за адресою, оскільки замовляли не у нас.
п.с. а знайомі, мабуть, таки нас радили, оскільки ми своїх клієнтів так не підводимо :)